Schilderwerken

Schilder Sint-Kruis - Perquy Geert

Bent u op zoek naar een veelzijdige vakman aan wie u met een gerust hart uw renovatie, onderhoud of verbouwen kunt toevertrouwen? De Klussenier regelt voor u de complete verbouwing! U kunt rekenen op een vrijblijvende offerte. De levering van materialen, inhuur van collega's etc, tot aan de oplevering houdt hij de regie in eigen hand. U heeft slechts één aanspreekpunt die alles voor u regelt.

Snel, goed en betrouwbaar dragen wij hoog in het vaandel en dat bewijzen De Klusseniers dagelijks. Kijk mee wat De Klussenier voor u kan betekenen, uiteraard met garantie!

Voor alle werken, ook de kleinere, is De Klussenier uw partner.

De Klussenier heeft een samenwerkingsverband met Sigma en daar profiteert u als opdrachtgever van. Klusseniers die een opleiding volgden, hebben met name geleerd efficiënt te werken. Door het maken van de juiste materiaalkeuze in combinatie met de ondergrond kan het opbrengen van meerdere lagen vaak achterwege blijven wat zich vertaalt in een prima offerte. Daarvoor is vakkennis nodig en De Klussenier heeft dat in huis.

Perquy Geert contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Perquy Geert. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.