Schilderwerken

Schilder Torhout - AD-Decor

Bent U op zoek naar een vakkundig schilder en wilt U traditionele kwaliteit, uitgevoerd met de modernste schilder- en decoratietechnieken, aan een redelijke prijs ? Dan bent U hier op het goede adres.

Ons bedrijf heeft in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit, flexibiliteit en een zeer goede service. Persoonlijk contact met onze opdrachtgevers neemt hierbij een grote plaats in.

Ons jong en dynamisch bedrijf voert, in samenwerking met vakkundige krachten, alle soorten schilderwerk uit.
Wij verstrekken onze klanten vakkundig en gratis advies en geven desgewenst vooraf een vrijblijvende offerte.

Wij voeren onderhoudsschilderwerk uit, aan en in onroerend goed van particulieren, kantoren en bedrijven, in traditioneel schilderwerk en milieuvriendelijk.
Maar ook aan nieuwbouw en/of verbouwingen.

 

AD-Industry staat in voor industriële schilder- en spuitwerken, zoals spuiten van brandwerende verf.

Brandwerend schilderwerk op hout en metaal
Waar een hoog afwerkingsniveau verlangd wordt kunnen stalen liggers en kolommen met brandwerende laag profielvolgend gespoten worden. Het is een systeem voor 30 tot 120 minuten brandwerendheid. Nadat de laag op de juiste dikte is aangebracht wordt er een Toplaag in een RAL-kleur als een beschermlaag gespoten. Omdat wij over diverse systemen beschikken kan zonder problemen met staal gebouwd worden en heeft men verschillende creatieve mogelijkheden.

AD-Decor

Vakgebieden: schilder, decorateur

AD-Decor contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar AD-Decor. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.