Schilderwerken

Schilder Aalst - Dvdm Totaalinrichtingen

DVDM Totaalinterieur is een team samengesteld uit een architect, interieurontwerper, commerciële medewerker en technische mensen, die samen met u op zoek gaan naar de ideale oplossing voor uw interieur.
 

Na een grondig onderhoud met de klant waaruit blijkt welke uitstraling hij zijn interieur wilt geven, stellen wij een grondig voorstel op voor de klassieke en de moderne afwerking. Zowel het klassieke interieur met gepatineerd lijstwerk en sierlijsten als het strakke beeld van een modern interieur afgewerkt met de nieuwste schildertechniek kunnen door onze mensen met kennis van zaken worden afgewerkt. Met zorg en oog voor detail wordt alle schilderwerk nauwkeurig uitgevoerd.
 
U kan eveneens beroep doen op ons indien u decoratieve schilderstechnieken wenst zoals o.a. Ice, Italiaanse en Ventiaanse stuctechnieken, Cementtechnieken, Kalktechnieken en Borsteltechnieken.
 
Schilderwerk buitenshuis:
Om de klant correct advies te kunnen geven, wordt beroep gedaan op de technische adviseur van de verffabriek die ter plaatse de toestand van muren, ramen, ... enz. komt bekijken en nadien een schriftelijk advies uitwerkt. Van gevelsteen tot buitenraam; alles wordt door ons wel doordacht onder handen genomen, waarna wij het technisch rapport voorstellen.

 

Dvdm Totaalinrichtingen contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Dvdm Totaalinrichtingen. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.