Schilderwerken

Schilder Erembodegem - algemene bouwbedrijf Memeti

Algemene pleisterwerken

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw het bepleisteren van uw muren?
Memetic-construct is een aannemer met specialisatie in het bezetten van alle muren in en rondom uw woning en werkt enkel met ervaren bezetters en vaklui.
Het aanbrengen van sierpleisters op buitengevels en in het bezetten van binnenmuren is belangrijke fase in de afwerking of verbouwing van uw woning

Voor uw woning bent u enkel met het beste resultaat tevreden. Ook speciale technieken kennen voor ons geen geheimen; stucco, tadelakt of leempleister, marmerafwerking en waterdichte pleisters voor badkamers, behandeling van vochtige muren, plafonneringswerken, schilderwerken en meer...Memeti-construct begeleidt u vakkundig doorheen deze werken.
De kwaliteit van de door ons uitgevoerde werken ligt ons nauw aan het hart want uw tevredenheid is onze beste reclame!

U wilt uw woning opfrissen en bent op zoek naar een schilder of behanger? Memeti-construct helpt u graag verder met uw project.

Algemene pleisterwerken Memeti-construct is uw specialist voor:

    Alle binnen- en buiten schilderwerken
    Grondig uit-geplamuurd, strak schilderwerk voor de moderne stijl
    Behangwerken
    Schilderen volgens technieken zoals Stuco-antico, aanbrengen van kalk-pattine’s, veroudering’s technieken, marmer -imitatie’s, en meer.
    Memeti-construct is er ook voor het beschilderen van uw vloer of buitengevels

algemene bouwbedrijf Memeti contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar algemene bouwbedrijf Memeti. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.